Tjenester

I en tid der førsteinntrykk er alt, er en god brukeropplevelse helt avgjørende.

Vi forener kreativitet og innovasjon for å skape unike digitale opplevelser. Med vårt dedikerte team av designere, utviklere og tech-eksperter gir vi liv til dine ideer.

App- og systemutvikling

Skreddersydde løsninger
Vi forstår at hver idé er unik, og vi tar oss tid til å forstå dine behov og visjoner. Med en skreddersydd tilnærming til utvikling, sikrer vi at din løsning ikke bare imponerer, men også oppfyller de spesifikke målene og kravene du har satt.

Brukervennlig design
Vi mener at et flott design er mer enn bare det visuelle. Det handler om selve brukeropplevelsen. Våre designere fokuserer på å skape intuitive og brukervennlige grensesnitt som gjør navigeringen i din løsning enkel for brukeren.

Ekspertise og erfaring
Vårt dedikerte team med erfarne utviklere har samarbeidet med et bredt spekter av bedrifter, og vår erfaring omfatter alt fra å utvikle apper med enkel funksjonalitet til å skape avanserte systemer med behov for sofistikert arkitektur.

Kvalitet
Vår forpliktelse til kvalitet starter fra den første ideen og strekker seg gjennom hver  fase av utviklingen. Fra konseptuell design og prototyping til utvikling, testing og lansering, setter vi alltid høye krav til oss selv.

Sammen gir vi liv til din idé. Combined Shape
UI/UX-design

Dyktige designere

Vårt team av erfarne UI/UX designere har en lidenskap for å utvikle intuitive og brukervennlige design. Med en forståelse for brukeren og trender, kan vi levere funksjonelle design som i tillegg er pene å se på.

Brukeren i fokus
Vi tar alltid utgangspunkt i brukerne dine. Gjennom omfattende brukerundersøkelser og testing, sikrer vi at designet er tilpasset deres behov og preferanser.

Innovasjon og unikhet
Vi er alltid på utkikk etter nye måter å forbedre brukeropplevelsen på. Vårt team er ikke redd for å tenke utenfor boksen og utforske innovative løsninger som skiller designet ditt fra konkurrentene.

Responsivt design
Vi sørger for at designet ditt fungerer sømløst på tvers av ulike enheter og skjermstørrelser, slik at brukerne dine får en positiv opplevelse uansett enhet.

Sammen gir vi liv til din idé. Combined Shape
Sett sammen ditt utviklerteam

Erfarne utviklere
Vi tilbyr leie av end-to-end utviklere til en konkurransedyktig pris. Har du et eget utviklingsteam, så kan du nå leie inn
ekstra ressurser fra vårt erfarne team.

Bred kunnskap
Teamet har bred erfaring innen både
apputvikling  og web-/systemutvikling.

+100 utviklere
I tillegg til at vårt team av spesialister i Norge, så har vi et større utviklingsteam eksternt. (+100 utviklere). Dette er et meget dyktig team som vi har jobbet med i 15 år og som har gjennomført mange store prosjekter.

Designere og CTO til leie
Vi kan også tilby designer og CTO til leie for å kunne hjelpe din bedrift med design og utarbeidelse av riktig strategi og valg av teknologi. 

 

 

Sammen gir vi liv til din idé. Combined Shape
Cybersikkerhet

Eksperter
Ekspertene våre vil vurdere sikkerheten til systemene dine ved å bruke både automatiske og analytiske metoder, og anbefaler løsninger etter å ha identifisert problemer.

Grundig testing
Vi vurderer også evnen til din infrastruktur og til applikasjonene dine til å motstå angrep. Våre sertifiserte etiske hackere, vil gjennomføre grundige tester for å gi deg en rapport om sårbarheten din.

Sammen gir vi liv til din idé. Combined Shape