Tjenester

Førsteinntrykket er viktig, men en god brukeropplevelse er helt avgjørende.

Vi forener kreativitet og innovasjon. Med vårt dedikerte team av designere, utviklere og tech-eksperter leverer vi unike digitale opplevelser.

App- og systemutvikling

Skreddersydde løsninger
Vi forstår at hver idé er unik, og vi tar oss tid til å forstå dine behov og visjoner. Med en skreddersydd tilnærming til utvikling, sikrer vi at løsningen oppfyller de spesifikke målene og kravene som er satt. Vi har spesialister innen utvikling på tvers av plattformer.

Brukervennlig design
Vi mener at et flott design er mer enn bare det visuelle. Våre designere fokuserer på å skape intuitive og brukervennlige grensesnitt som gjør navigeringen i din løsning enkel for brukeren.

Ekspertise og erfaring
Vårt erfarne utviklere har samarbeidet med et bredt spekter av bedrifter og på tvers av flere land. Vår erfaring omfatter alt fra å utvikle apper med enkel funksjonalitet til å skape avanserte systemer med behov for sofistikert arkitektur. Vi kan også bistå med fornyelse og oppgradering av eksisterende nettsteder for å forbedre funksjonaliteten og optimalisere brukeropplevelsen.

Kvalitet
Vår forpliktelse til kvalitet starter fra den første ideen og strekker seg gjennom hver fase av utviklingen. Fra konseptuell design og prototyping til utvikling, testing og lansering, setter vi alltid høye krav til oss selv.

Sammen gir vi liv til din idé. Combined Shape
UI/UX-design

Dyktige designere
Vårt team av erfarne UI/UX designere utvikler intuitive og brukervennlige design. Med en forståelse for brukeren og trender, kan vi levere funksjonelle design som i tillegg er pene å se på.

Brukeren i fokus
Vi tar alltid utgangspunkt i brukerne av løsningen. Gjennom omfattende brukerundersøkelser og testing, sikrer vi at designet er tilpasset deres behov og preferanser.

Innovasjon og unikhet
Vi er alltid på utkikk etter nye måter å forbedre brukeropplevelsen på. Vårt team er ikke redd for å tenke utenfor boksen og utforske innovative løsninger som skiller designet ditt fra konkurrentene.

Responsivt design
Vi sørger for at designet fungerer sømløst på tvers av ulike enheter og skjermstørrelser, slik at brukerne får en positiv opplevelse uansett enhet.

Sammen gir vi liv til din idé. Combined Shape
Systemintegrasjon

Vi har lang erfaring med integrasjon av IT-løsninger for mer effektive arbeidsprosesser, forbedret datakvalitet og bedre beslutningsstøtte.

Uansett om dette gjelder integrasjon av interne løsninger eller med eksterne løsninger og grensesnitt.

Vi tar hånd om alle aspekter av systemintegrasjon, blant annet:

  • Teknisk integrasjon
  • Datahåndtering og lagring
  • Sikkerhet og personvern
  • Oppdatering av brukergrensesnitt
Ta kontakt med oss Combined Shape
Cybersikkerhet

Eksperter
Vi har et dedikert og erfarent team som jobber med sikkerhet og sikring av data. Sikkerhetsbrudd kan føre til store økonomiske tap, samt svekke omdømme og rykte.

Vårt team av eksperter står klare til å beskytte mot cyberangrep som kan true data, systemer og kundenes økte forventninger til sikkerhet.

Analyse & testing
Ekspertene våre bruker både automatiske og analytiske metoder til å analysere evnen til infrastrukturen og til applikasjonene til å motstå angrep.

Vi vurderer din digitale sikkerhet, oppdager svakheter og kommer med anbefalinger for å redusere sårbarhet.

Overvåking
Vi tilbyr overvåking for rask respons på cyberangrep. Vi identifiserer angrep, forhindrer skade og gir respons.

Ta en prat med oss om sikkerhet Combined Shape
Kunstig intelligens

KI implementering
KI har tatt verden med storm og åpnet nye horisonter for teknologiske innovasjoner. Vårt team har bred erfaring med å bygge inn KI-funksjonalitet i applikasjoner. I hovedsak går dette ut på å implementere KI i eksisterende eller nye digitale løsninger.

Sømløst og effektivt
Vi kan bistå i prosessen fra start til slutt ved å identifisere relevante bruksområder for KI innen dagens forretning til implementering av selve KI-funksjonaliteten i de digitale løsningene – slik at dette fungerer sømløst og effektivt.

Datahåndtering er avgjørende
Datahåndtering er avgjørende for å kunne utnytte fordelene ved KI. Vi har lang erfaring med å håndtere både strukturerte og ustrukturerte data. Dette i kombinasjon med KI åpner for kostnadsreduksjoner, og en mer effektiv allokering av ressurser.

Ta en prat med oss om AI Combined Shape
Sett sammen ditt utviklerteam

Erfarne utviklere
Vi tilbyr leie av komplette utviklerteam til en konkurransedyktig pris. Eller har dere allerede et eget utviklingsteam, så kan dere også leie inn ekstra ressurser fra vårt erfarne team.

400+ utviklere med bred kunnskap
Vi har tilgang til et full-stack utviklingsteam på +400 utviklere. Teamet har bred erfaring innen store prosjekter på tvers av teknologi og bransjer.

Designere og CTO til leie
Vi kan også tilby designer og CTO til leie for å hjelpe bedriften din med design og utarbeidelse av riktig tech-strategi.

 

 

Sammen gir vi liv til din idé. Combined Shape